Profiel

Marketing is geen afdeling, maar een mentaliteit!

MarketingAktie.nl


Marketing is geen afdeling of bureau, maar een mentaliteit. Het is de motor van veel succesvolle bedrijven. Het bepaalt de koers en geeft antwoord op de kernvragen; Wie is mijn klant? Wat wil mijn klant? En hoe gaan we hem/haar bedienen?


Marketing is geen doel op zich. Het moet van hoog tot laag leiden tot een beleving, een passie en een dadendrang om de klant te behagen. Kortom; het moet leiden tot Aktie!


MarketingAktie.nl is een strategisch én creatief bureau die u daarbij helpt, door samen met u marketing te bedrijven dat gericht is op resultaat. En daarvoor is aktie nodig. Aktie om de echte klantbehoefte te achterhalen en een klantpropositie uit te werken. En vervolgens aktiviteiten om de klant binnen te halen, akties om uw klant te behouden en akties om nog intensiever met uw klant te schakelen. Hierbij begrijpen we dat u uw geld maar één keer kunt uitgeven, daarom staat uw wens en uw resultaat bij ons op nummer 1.


MarketingAktie.nl is een maatwerkorganisatie van een aantal top-marketeers die hun sporen in de marketing ruimschoots verdiend hebben. Dit hebben zij gedaan door anders te zijn dan anderen. Zij zijn gewend om met beperkte middelen, op een professionele manier grote akties op te zetten. Ook voor kleine projecten, die voor veel bedrijven juist zo essentieel zijn, kunt u uitstekend bij MarketingAktie.nl terecht.


In de afgelopen 20 jaar hebben de marketeers van MarketingAktie.nl diverse succesvolle marketing activiteiten ontplooid voor bedrijven als de Rabobank, LG, Compaq, HP, Tomtom, KPN, Vodafone, Nokia, Samsung, BelCompany en Medion. Daarnaast zijn er ook projecten uitgevoerd voor kleine zelfstandigen en onafhankelijke retailers. Wij begrijpen daarom dat het verschil tijdens het klantcontact gemaakt wordt. Online en offline, maar altijd daar waar interaktie plaatsvindt.


MarketingAktie.nl is opgericht in 2008 en staat onder leiding van de NIMA-C marketing strateeg William Schoonderbeek.Contactgegevens

Kamerlingh Onnesweg 181

1223 JE Hilversum

Info@ marketingaktie.nl

035-6830879 of direct
06-22070636

FOLLOW US

Overige activiteiten MarketingAktie.nl

Naast activiteiten onder de handelsnaam MarketingAktie.nl is het bedrijf ook actief onder de volgende bedrijfsnamen:


- MarketingCoöperatie

- Outside-in Company

© Copyright 2015. All Rights Reserved.